Οι 10 δήμοι που το αποτέλεσμα κρίθηκε για λίγες ψήφους

Γράφτηκε από τον/την Alithianews.gr Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 09:26

Το απόλυτο εκλογικό «θρίλερ» εκτυλίχθηκε σε δέκα δήμους της χώρας, με το αποτέλεσμα να κρίνεται ακόμα και για έντεκα ψήφους.

Σε ποιον η διαφορά ήταν μόλις 11

Η φράση εκλογικό «θρίλερ» ίσως να μην μπορεί να περιγράψει αυτό που σημειώθηκε σε δέκα δήμους της χώρας, όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε ακόμη και για δέκα μόλις ψήφους.

Η ΝΔ έχασε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, κέρδισε Πελοπόννησο

«Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει τα μηνύματα», λέει ο Μητσοτάκης

Δήμος Αιγιαλείας: Διφορά 98 ψήφοι

Μάχη στον πόστο έδωσαν στον δήμο Αιγιαλείας ο νύν δήμαρχος Καλογερόπουλος Δημήτριος απέναντι στον Γούτο Χρήστο, με τον κ. Καλογερόπουλο να επικρατεί για μόλις 98 ψήφους.

Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας

Παρόμοιο το σκηνικό στον δήμο Ακτίου -Βόνιτσας, όπου ο νυν δήμαρχος Αποστολάκης Γεώργιος ηττήθηκε από τον Κασόλα Αθανάσιο για μόλις 219 ψήφους.

Δήμος Αλμυρού

Μάχη στήθος στήθος έδωσαν στον δήμο Αλμυρού οι δύο υποψήφιοι που πέρασαν στον δεύτερο γύρο, με τον Δημήτρη Εσερίδη να νικά τον νυν δήμαρχο Χατζηκυριάκο Ευάγγελο για 185 ψήφους.

Δήμος Δέλτα

Εκλογικό «θρίλερ» είχαμε και στον δήμο Δέλτα, όπου η Μπισμπινά Γερακίνα, κέρδισε τον Ιορδάνη Δημητριάδη για μόλις 68 ψήφους.

Δήμος Δυτικής Αχαΐας

Στον δήμο Δυτικής Αχαΐας επίσης υπήρξε ντέρμπι, καθώς ο Αλεξόπουλος Γρηγόρης επικράτησε του νην δημάρχου Σπύρου Μυλωνά για 181 ψήφους.

Δήμος Κασσάνδρας

Καρδοχτύπια είχαμε επίσης στον δήμο Κασσάνδρας, με τη νυν δήμαρχο Χαλκιά -Δημητροπούλου Αναστασία να κερδίζει τον Παπαγιάννη Κωνσταντίνο για 41 ψήφους μόνο.

Δήμος Καστοριάς

Στον δήμο Καστοριάς ο νύν δήμαρχος Ιωάννης Κορεντσίδης νίκησε τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη με διαφορά 168 ψήφων.

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Στον δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, ο νυν δήμαρχος Γιάννης Βούρος ηττήθηκε από τον Ιωάννη Τομπούλογλου για 90 ψήφους.

Δήμος Παλαμά

Στον πολύπαθο δήμο Παλαμά, ο νυν δήμαρχος Γεώργιος Σακελλαρίου, ηττήθηκε από τον Σωκράτη Δασκαλόπουλο, για μόλις 11 ψήφους.

Δήμος Τυρνάβου

Τέλος εκλογικό «θρίλερ» εκτυλίχθηκε και στον δήμο Τυρνάβου, όπου ο Αστέριος τσικριτσής επικράτησε του Αθανάσιου Αμάρι -Σάμερ για 35 ψήφους.

Πηγή: iefimerida.gr