Κουρέτας: Δε μπορώ να πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία είναι μία πληγή – Θα αποκαταστήσω την αξιοπιστία της Περιφέρειας σε κυβέρνηση και θεσμούς

Γράφτηκε από τον/την Alithianews.gr Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 21:22

Εν μέσω ζητωκραυγών, χειροκροτημάτων και συνθήματος «Κουρέτα προχώρα άλλαξε τα όλα» κατέφθασε πριν από λίγο στο εκλογικό κέντρο της Πρωτοβουλίας, στην Κουμουνδούρου, ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και με κατά 19,14 μονάδες διαφορά νικητής, στο 95,18% της ενσωμάτωσης από τον κ. Κώστα Αγοραστό, Δημήτρης Κουρέτας.

Στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων πως «πριν από μία βδομάδα σας είπα ότι η πρόταση που κάναμε αθροίζει κοινωνικά ποσοστά. Σήμερα αυτή τη νίκη δε μπορώ να την πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία είναι μία πληγή. Παρόλα αυτά θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις φυσικές και νοητικές για να μπορέσω να θεραπεύσω και να κλείσω αυτή την πληγή. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Αγοραστό γι’ αυτό το σχετικά ήπιο προεκλογικό κλίμα στον αγώνα που κάναμε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες. Θα είμαι ο Δημήτρης που ξέρανε, ο απλός καθηγητής… δε θα αλλάξει απολύτως τίποτε…

Βασική μου επιδίωξη είναι να αποκαταστήσω την αξιοπιστία της Περιφέρειας στην κυβέρνηση της χώρας και στους θεσμούς… Δεν υπάρχουν κόμματα, δεν υπάρχει τίποτε, υπάρχει μόνο μία Θεσσαλία που όλοι εμείς οφείλουμε να την υπηρετήσουμε».

Πηγή: onlarissa.gr