Δέματα "αγάπης" σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία φορά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μοιράζοντας δωρεάν τρόφιμα σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες του Περιφερειακού Τμ. Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, το Περ/κό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας προσέφερε (220) δέματα σε οικογένειες της πόλης μας.  Μονογονεϊκές ή πολύτεκνες οικογένειες, οικογένειες με άνεργα μέλη ή με μέλη που αντιμετωπίζουν πρόσκαιρα ή μονιμότερα προβλήματα υγείας, οικογένειες και ακόμη, μοναχικά άτομα με προβλήματα υγείας, υποστεγαζόμενοι, και άλλοι που έχουν καταγραφεί στο αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ερυθρού Σταυρού, του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.
Τα τρόφιμα προέρχονται από κοινωνικές, συλλογικές δράσεις του Τμήματος, τη σημαντική ποσότητα υλικής βοήθειας που μεταφέρθηκε από τις Κεντρικές Αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς, την πολύτιμη προσφορά των μελών και εθελοντών του Τμήματος Καρδίτσας, των Σουπερ μαρκετς της πόλης, καθώς και τη βοήθεια όλων των καταναλωτών, που συνεχίζει να στηρίζει το εθελοντικό έργο του ΕΕΣ.
Οι υπάλληλοι και οι εθελοντές του τμήματος ευχαριστούν θερμά όλους όσοι βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η διαδικασία της δραματοποίησης, τα οποία προσφέρθηκαν στις οικογένειες. Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Χαρούμενη Ανάσταση.