Για την κυριαρχία στην Καρδίτσα και την 9η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας!

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 20:15

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» για την 4η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ, επιθυμώντας να διευρύνει το ρεκόρ νικών του σε μία σεζόν και να επιβεβαιώσει τη δυναμική της έδρας του απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας Carna

Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» επιστρέφει σχεδόν ένα μήνα μετά τον τελευταίο του αγώνα εντός έδρας ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Την Κυριακή, η ομάδα της πόλης υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας Carna, δίνοντας τον πρώτο από τους δύο εντός έδρας αγώνες της στη διαδικασία των πλέι-άουτ, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Οι «κυανόλευκοι», μετά από ένα ιδιόμορφο πρόγραμμα τριών εκτός έδρας αγώνων στο μίνι πρωτάθλημα που εξελίσσεται μετά το πέρας της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, στο οποίο κατάφεραν να πετύχουν τη νίκη στο Λαύριο, επιστρέφουν στην Καρδίτσα, επιθυμώντας να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα που και φέτος έκανε τη διαφορά στην πορεία τους.

Οι φίλαθλοι του Α.Σ.Κ. με την παρουσία τους, καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν, έδωσαν ώθηση στην ομάδα να ανατρέψει τα δεδομένα, να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και την πίεση των συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων και να δημιουργήσει νέο ρεκόρ νικών σε μία σεζόν στην Basket League. Η αποτελεσματικότητα της ομάδας του Νίκου Παπανικολόπουλου στο Κ.Γ. «Ι. Μπουρούσης» έχει αναγνωριστεί ανά την Ελλάδα και σίγουρα ο κόσμος της περιοχής συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να αλλάξουν οι ισορροπίες και ο Α.Σ.Κ. να πετύχει το φετινό του στόχο.

Σε αυτή την αποτελεσματικότητα, η ομάδα της Καρδίτσας θέλει να δώσει συνέχεια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται για την τιμή και την ιστορία του, καθώς, αν και δεν κατάφερε να ανανεώσει το ραντεβού του με τη μεγάλη κατηγορία, ο Απόλλων Πάτρας παραμένει ανταγωνιστικός κι επικίνδυνος, όπως απέδειξε πριν δύο εβδομάδες με τη μεγάλη νίκη του απέναντι στην ΑΕΚ. Οι Αχαιοί με συγκομιδή τεσσάρων νικών, μπορεί να έχουν χάσει το τρένο της παραμονής αλλά μόνο σημάδια παραίτησης δε δείχνουν, κάτι που απέδειξε η συνολική τους παρουσία στη σεζόν αλλά και το ζευγάρι των αναμετρήσεων με τον Α.Σ.Κ. στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα του «μαραθωνίου», ο Απόλλων Πάτρας είχε καταφέρει να επικρατήσει με 72-71 στο «Δ. Τόφαλος», σε ένα φινάλε-θρίλερ που κρίθηκε στη ρώσικη ρουλέτα των βολών. Στην αυλαία του β’ γύρου, ο Α.Σ.Κ., με το αλησμόνητο τρίποντο του Μακ σχεδόν νεκρό χρόνο, κατάφερε όχι απλά να πάρει μία περιπετειώδη νίκη με 76-74, αλλά να καλύψει και τη διαφορά της ήττας από τους Πατρινούς, αποκτώντας μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της πορείας του.

Η τροπή αυτών των αγώνων αλλά και οι δυνατές συγκινήσεις που προσέφεραν στους φιλάθλους, προμηνύουν άλλη μία συναρπαστική «μάχη» την Κυριακή, για την οποία ο Α.Σ.Κ. ολοκληρώνει την προετοιμασία του, έχοντας μία ακόμη -την προτελευταία για φέτος- απαιτητική αποστολή. Η εβδομάδα της προετοιμασίας ήταν δύσκολη με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, όμως, όπως κι αν έχει, η ομάδα έχει το βάθος να καλύψει τις απουσίες, αλλά και τη διάθεση να παλέψει για τη νίκη.

Η αναμέτρηση ορίστηκε για την Κυριακή στις 8.15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» με διαιτητές τους κ.κ. Πέτρο Παπαπέτρου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας, Ιωάννη Αγραφιώτη από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης και Κωνσταντίνος Ξενικάκη από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ανατολικής Μακεδονίας.

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τους αγώνες με Απόλλωνα Πάτρας και ΑΕΚ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πάτρας. Η προτελευταία φετινή αναμέτρηση βρίσκει τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ αντιμέτωπο με την πρόκληση μιας ακόμα νίκης που θα διευρύνει τη φετινή αυξημένη συγκομιδή και θα επιβεβαιώσει τη δυναμική του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γιάννης Μπουρούσης».

Με στόχο την υψηλότερη δυνατή θέση και τον κόσμο στο πλευρό του, ο Α.Σ.Κ. ενημερώνει πως για τα εισιτήρια της Κυριακάτικης αναμέτρησης αλλά και την προσφορά του Double Ticket, με την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σε προνομιακή τιμή εισιτήριο που σας εξασφαλίζει τη θέση σας τόσο στον αγώνα της Κυριακής 21 Απριλίου με τον Απόλλωνα Πάτρας, όσο και στον επόμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, το Σάββατο 27 Απριλίου, η διαδικασία της προπώλησης συνεχίζεται από τα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Σταμούλη 3 (ισόγειο), τα οποία λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Επίσης, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν, μπορούν να κλείσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Τέλος, για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης, μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριο τους στο εκδοτήριο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.